Pantalla de Carga

Burgos 12

Residential
  • Tipología - Apartment
  • Cliente - Private
  • Localización - Chamartín, Madrid
  • Estado - Built
  • Escala - S / 40m²

This 40-square-meter study, located in a 15-storey residential tower had not undergone any renovation since its construction in the 1980s. We were therefore faced with the need to renovate the space and adapt it to a young couple’s lifestyle, improving the building’s energetic efficiency.

Tamaño movil

For this project we focused on creating an open yet versatile space, where moments devoted to private and public use could be adjusted according to needs. To achieve this, a large sliding door was incorporated which operates as a moving partition to separate these areas.

Tamaño movil

Simplifying systems and materials provided the opportunity to increase the sense of amplitude and luminosity. The choice of a continuous and highly reflective concrete floor, white finishings and oak wood in its natural colors contributed to fulfil our objectives.

Tamaño movil
Tamaño escritorio