Pantalla de Carga

Ivorra

Residential
  • Tipología - Apartment
  • Cliente - Private
  • Localización - Alicante
  • Estado - Built
  • Escala - S / 90m²

This time, the project is located in Alicante.

The main challenge consisted in optimizing this home’s spatial distribution through a separation of public and private uses. At the entrance an ample multifunctional space was designed housing the entry hall, living room, dining room and kitchen. In turn, private areas like toilets and bedrooms have been arranged along a corridor to avoid possible interference with residents.

This complex was originally designed with separate areas, including three underground levels for vehicle circulation and parking spaces, and two surface levels for pedestrian areas. However, such segregation resulted in an insecure night environment.

Its mix of uses and means of transport have, on the other hand, proven to be more sustainable and pleasant to citizens.

Tamaño movil

Furniture for this home was manufactured in a customized way, providing maximum efficiency in the distribution of space. Combined with marble and local limestone, these materials helped us operate a contrast between vertical and horizontal surfaces, granting the inner atmosphere of this Levantine coast home a unique identity.

Tamaño movil

Combined with marble and local limestone, these materials helped us operate a contrast between vertical and horizontal surfaces, granting the inner atmosphere of this Levantine coast home a unique identity.

Tamaño movil
Tamaño escritorio
Tamaño movil
Tamaño movil