Pantalla de Carga

White Box

Residential
Fondo de pantalla
  • Tipología - Apartment
  • Cliente - Private
  • Localización - Chamartín, Madrid
  • Estado - Built
  • Escala - S / 46m²

A young couple moving into their first home had presented us with their requirements of warmth, flexibility of use and maximum space utilization through fully open rooms.

Tamaño movil

To achieve this, we made the most of the free floors and explored multiple use options to provide a square-shaped apartment that would maximize its surface.

Tamaño movil
Tamaño escritorio

We devised a transformable spatial concept through mobile divisions, where common areas could be used privately, and private areas used in common.

Materials like oak wood or systems such as floor radiant panels provided the required warmth while the strong presence of vegetation contributed to create a natural atmosphere and to balance humidity levels and improve air quality.

Tamaño movil
Tamaño movil
Tamaño movil